Smart City

Stort sortiment i Smart  City vejbelysning
til danske kommuner og energiselskaber

Smart Street Light Control

Smart City

SJOC pro kan tilbyde en løsning med OSRAMS SLC eller tilslutningsmuligheder for andre typer af Smart City systemer til regulering og styring af gadebelysning. Alle vores armaturer har mulighed for tilslutning til Smart City systemer eller vi kan tilbyde et SLC system fra Osram.

OSRAM Street Light Control (SLC): Det innovative lysstyringssystem til udendørs belysning. Til styring og overvågning af individuelle armaturer op til tusindvis af lyspunkter. Street Light Control letter især reduktion af strømforbrug, CO2-emission og lysforurening og desuden en optimeret vedligeholdelsesplanlægning. Et centralt element: SLC-softwaren, som brugeren kan bruge til at holde hele gadebelysningssystemet under opsyn.

SLC øger sikkerheden

Uanset om det er veje, spor eller industriel belysning - skal du kunne stole på belysningen. Særligt vigtigt: Modstandsdygtighed over for aktuelle strømspidser, påvirkningerne af vejret og sikkerheden ved kommunikation mellem koblingsskabet og armaturet. På dette område giver vores velprøvede OSRAM Powerline-teknologi den bedst mulige funktionelle sikkerhed.

 

SLC øger fleksibiliteten af belysningen

Verden er ved at ændre sig - og det er også byens image og belysning. Med Street Light Control kan udendørsbelysning tilpasses for at matche disse ændringer. Individuelle armaturer har samlet, samme fleksibelt for at danne armaturgrupper i henhold til gader og fodgængerovergange. SLC tillader også brugeren at styre og overvåge armaturerne, individuelt eller i grupper.

 

Fordeler:

  • reducerer energiforbruget op til 80%
  • fleksible tilpasninger af lyset til alle vejklasser
  • DiaLux lysberegninger
  • lang levetid (100.000 timer)
  • klassisk nordisk design
  • 10 års garanti

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn