ATP Lighting

Nye grønne polymermaterialer i LED vejbelysning
til de danske kommuner og den danske natur

ATP Vej -og parkbelysning

SJOC pro er associeret med den Spanske armaturproducent ATP lighting.

ATP har produceret gadebelysning siden 1969, og er helt fremme i forreste række i den teknologiske udvikling af LED vejbelysning. 

ATP har fokus på en høj kvalitet, robusthed, levetid og enkle montage. Alle gadelamper bliver produceret i Spanien og leveres med 10 års garanti.

Armaturene er bygget af  “state-of-the-art” polymermaterialer udviklet og patenteret  af ATP for at tilbyde maksimal modstand mod eksterne påvirkninger og hærværk.

SJOC pro har en stor erfaring med danske vejbelysningsregler og med en stor teknisk viden er vi ATP´s tekniske afdeling i Danmark -og er bindeledet til de danske kommuner, ingeniørvirksomheder og entreprenører.

Aire® armaturet er blevet tildelt den prestigefyldte tyske designpris 2018 som anerkendelse af dets fremragende funktionelle og æstetiske design.

 

Fordele:

  • reducerer energiforbruget op til 80%
  • fleksible tilpasninger af lyset til alle vejklasser
  • DiaLux lysberegninger
  • lang levetid (100.000 timer)
  • klassisk nordisk design
  • 10 års garanti

 Aire® armaturet er blevet tildelt den prestigefyldte tyske designpris 2018 som anerkendelse af dets fremragende funktionelle og æstetiske design. Denne pris er en af de mest respekterede på verdensplan og anses for at være den højeste ære inden for produktdesign.

 

Se Video hvor vi går på en ATP gadelampe med en stor hammer 

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn