SJOC pro

Professional lighting solutions

Om SJOC pro ApS

SJOC Retail A/S og HIGHLUX ApS forener kræfterne…

 

Du kender os som to separate belysningsvirksomheder med hver vores speciale. Fremover vil du kende os som et samlet selskab under navnet SJOC Pro ApS. Vi samler kræfterne, for i endnu højere grad, at kunne servicere vores kunder i hele Danmark og for bedre at kunne understøtte den digitale transformation i belysningen.

 

Den forenede organisation består af mere end 20 dedikerede medarbejdere i både Holbæk og Middelfart.

 

SJOC retail ApS der igennem mere end 20 år har været førende leverandør af belysningskoncepter til den danske retailbranche, fortsætter som hidtil. 

Det stærkeste team – med kompetencer forberedt til fremtiden

Fremtiden byder på tættere integration af belysningsløsninger og derved behov for flere specialkompetencer. I vores gensidige søgen efter en komplementerende partner har begge selskaber lagt vægt på et højt fagligt niveau med solide kundereferencer. Det har vi fundet hos hinanden, og kan derfor nu tilbyde løsninger på tværs af alle professionelle belysningsprodukter, med særligt fokus på IoT og intelligent belysning.

 

Som et af landets stærkeste belysningsteams kan SJOC Pro fremover hjælpe vores el-installatører med bl.a. Digital Lumens IoT løsninger, LEDVANCE, Philips samt SJOC retails egne produkter.  Alt sammen leveret direkte fra vort lager i Holbæk. Vi fortsætter rejsen og vil snart kunne præsentere flere kompetenceudvidelser.

 

 

Salgsteam SJOC pro

JOHN SKAFTE

Projectchef / Partner

Kontakt John vedr. alle spørgsmål omkring salg, energiberegninger, belysningsløsninger m.v..
Mobil: 31 795 800
Mail: john@sjocpro.dk

CHRIS WIRSTAD

Projektchef / Partner

Kontakt Chris vedr. alle spørgsmål vedr. salg, Intelligent IoT belysning, forhandleraftaler, energiberegninger, belysningsløsninger m.v.
Mobil: 31 665 700
Mail: chris@sjocpro.dk

LARS MIKKELSEN

Teknisk chef

Kontakt Lars vedr. alle spørgsmål om lysteknik, DIALux beregninger, råd og vejledning m.v.
Mobil: 31 666 200
Mail: lars@sjocpro.dk

Kristina Præst

Intern salg

Kontakt kristina vedr. alle spørgsmål omkring salg og levering.
Telefon: 59 45 58 43
Mail: kp@sjoc.dk

DORTHE FREDERIKSEN

Intern salg

Kontakt Dorthe vedr. alle spørgsmål omkring salg og levering.
Telefon: 70256868
Mail: df@sjoc.dk

Landsdækkende totalleverandør af belysning til den moderne arbejdsplads

Digital Lumens der er ejet af OSRAM definerer fremtidens belysningsløsninger, der er i konstant forandring. Med SJOC Pro som certificeret partner er vores kunder på forkant med den udvikling. Det er vores mission at levere fremtidssikrede belysningsløsninger, der giver værdi for både organisationen som helhed, og for den enkelte medarbejder.

Sammenlægningen og styrkelsen af vores kompetencer er i tråd med vores strategi og ønske om at udvikle os sammen med stærke leverandører og vores kunder, så vi fortsætter med at være den foretrukne leverandør af belysning til den moderne arbejdsplads og det kan understøtte alle de fire kerneområder, den er sammensat af:

 

Mere frihed

 

Frigørelse af nøglemedarbejdere fra tid, sted og enhed, så de kan overvåge produktionen alle steder via pc, smartphone eller tablet.

 

Nemmere samarbejde

 

SiteWorx IoT kommunikationsplatform, der skaber sammenhængende datainformation, også fra 3. partssensorer der gør både din virksomhed og de enkelte medarbejdere mere effektive.

 

Højere sikkerhed

 

Med alle data fra SiteWorx samlet i en cloudløsning, vil det altid være muligt at gå tilbage, og se optakten til hændelser der er registreret via sensorer, placeret i belysningssystemet.

 

Bedre resultater

 

Moderne styring og dataindsamling der forhindrer eventuelle produktionsnedbrud og som arbejder perfekt sammen, i et trådløst netværk, åbner nye muligheder og giver energibesparelser og indsigt, der gør en forskel for din virksomhed.

 

 

 

Du kan kontakte os lige som du plejer

Alle vores telefonnumre og mailadresser fungerer naturligvis stadig som hidtil.

 

Du er selvfølgelig også velkommen hvis du ønsker at booke møde for at høre om de mange muligheder for at skabe værdi for din forretning. Eller kik forbi vort 150 m2 store showroom i Holbæk, og hør om mulighederne for din virksomhed.

 

 

 

SJOC pro tilbyder

  • Levering direkte fra ejet lager.
  • Skræddersyet LED belysningsløsninger til nybyggeri og energioptimeringer til virksomheder og kommuner.
  • Lysberegninger med tilpasning af belysningen efter EN12464-1
  • Intelligent IoT belysning – styring og overvågning.
  • Sparringspartner med installatører og rådgivere.
  • Stort standard sortiment i professionel LED belysning.
  • Samarbejde omkring projekt/licitation.
  • Energirenovering enten ved direkte udskiftning af lyskilder til nye armaturløsninger med tilpasning af
  • LED lyskilder i effekt og farvegengivelser.
  • Administration og ansøgning om energitilskud.

Vi har målrettet vores virksomhed til give el-installatørerne den bedste rådgivning, den bedste service, de bedste produkter og ikke mindst de bedste priser på professionel LED belysning.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn