Skole

LED belysning til skoler og efterskoler
Optimal læring kræver optimalt lys, til de lyse hoveder

Belysning til Uddannelsessektoren

Det er ingen hemmelighed, at belysning i høj grad påvirker elevernes trivsel i skolen. Dette giver meget mening: Et armatur med en stor mængde blænding (UGR-værdi) kan forårsage en lys overbelastning, mens et flimrende armatur kan forårsage træthed, hovedpine og endda anfald. Ud over de menneskelige faktorer bør vi alle overveje energiomkostningerne for belysning i uddannelsesinstitutionerne. Belysning i uddannelsesinstitutioner står for ca. 30% af energiforbruget. Uddannelsesinstitutioner har derfor et stort energibesparelsespotentiale.

Spar op til 80% på strømregningen

Skift til LED-belysning giver nemt 50% energibesparelser, og ved at anvende nye teknologier som bevægelsessensorer kan energiforbruget reduceres op til 80%. Energibesparelser mellem 50% og 80% garanterer en meget kort tilbagebetalingstid for din LED-belysning.

Et skift til LED-belysning forbedrer ikke kun den visuel komfort for elever og lærere, det sparer endvidere energi op til 80%. Begge er meget vigtige faktorer. På denne side vil du læse mere om retningslinjerne for skolebelysning, så du får mere indsigt i fordelene ved LED-belysning til din uddannelsesinstitution.

HIGHLUX vil altid gerne give professionel lysrådgivning uden forpligtelse.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn