Idrætshaller

LED belysning til Idrætshaller

Belysning til Idrætshaller

Det er ingen hemmelighed, at belysning i høj grad påvirker atleternes præstationer i hallen. Dette giver meget mening: Et armatur med en stor mængde blænding (UGR-værdi) kan forårsage en lys overbelastning, mens et flimrende armatur kan forårsage træthed, hovedpine og dårlige præstationer. Ud over de menneskelige faktorer bør vi alle overveje energiomkostningerne for belysning i idrætshaller. 

Idrætshaller har et stort energibesparelsespotentiale.

 

Spar op til 80% på strømregningen

Skift til LED-belysning giver nemt 50% energibesparelser, og ved at anvende nye teknologier som bevægelsessensorer kan energiforbruget reduceres op til 80%.

Energibesparelser mellem 50% og 80% garanterer en meget kort tilbagebetalingstid for din LED-belysning.

Et skift til LED-belysning forbedrer ikke kun den visuel komfort for sportsudøverne, det sparer endvidere energi op til 80%. Begge er meget vigtige faktorer. På denne side vil du læse mere om retningslinjerne for halbelysning, så du får mere indsigt i fordelene ved LED-belysning til din idrætsforening.

Som idrætsforening kan du ikke få fradrag for moms og afgifter på strømregningen, derfor er det endu vigtigere at holde fokus på energiforbruget.

HIGHLUX vil altid gerne give professionel lysrådgivning uden forpligtelse.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn