Efterskoler

LED belysning til skoler og efterskoler
Optimal læring kræver optimalt lys, til de lyse hoveder

Belysning til Uddannelsessektoren

Det er ingen hemmelighed, at belysning i høj grad påvirker elevernes trivsel i skolen. Dette giver meget mening: Et armatur med en stor mængde blænding (UGR-værdi) kan forårsage et armatur med høj blænding kan forårsage hovedpine og påvirker indlæringsevnen., mens et flimrende armatur kan forårsage træthed, hovedpine og endda anfald. Ud over de menneskelige faktorer bør vi alle overveje energiomkostningerne for belysning i uddannelsesinstitutionerne. Belysning i uddannelsesinstitutioner står for ca. 60% af energiforbruget. Uddannelsesinstitutioner har derfor et stort energibesparelsespotentiale.

Gange og elevværelser

HIGHLUX er et stort sortiment af lamper og armaturer til gange og elevværelser med bevægelsessensore, således at lyset selv slukker.

Spar op til 80% på strømregningen

Skift til LED-belysning giver nemt 50% energibesparelser, og ved at anvende nye teknologier som bevægelsessensorer kan energiforbruget reduceres op til 80%. Energibesparelser mellem 50% og 80% garanterer en meget kort tilbagebetalingstid for din LED-belysning.

Et skift til LED-belysning forbedrer ikke kun den visuel komfort for elever og lærere, det sparer endvidere energi op til 80%. Begge er meget vigtige faktorer. På denne side vil du læse mere om retningslinjerne for skolebelysning, så du får mere indsigt i fordelene ved LED-belysning til din uddannelsesinstitution.

Som efterskole kan du ikke få fradrag for moms og afgifter på strømregningen, derfor er det endu vigtigere at holde fokus på energiforbruget.

HIGHLUX vil altid gerne give professionel lysrådgivning uden forpligtelse.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn