SiteWorx Tune bruger en simpel og kraftfuld belysningskontrol-applikation med sensorbaseret intelligens og avanceret software til at maksimere energibesparelser, forbedre produktiviteten og opretholde sikre og behagelige lysniveauer.

Opnå maksimale energibesparelser

Belysning er en kritisk bidragyder til produktivitet, effektivitet og sikkerhed i ethvert industrielt miljø. Det kan også være en udfordring at styre, tilpasse og vedligeholde, hvilket kan gøre belysning-energiomkostninger vanskeligt at overvåge, måle og styre.

SiteWorx ™ Tune anvender flere lysstyring strategier - belægning sensing, opgave tuning, dagslys styring, progressiv dæmpning, og automatisk tilbageslag -til opnå op til 90% energibesparelser og opretholde sikre, komfortable lysniveauer i hele anlægget.

 

Tilpas og automatiser

Fra single-room-faciliteter til multi-facility-sites tilbyder SiteWorx Tune gruppefunktionalitet, der muliggør tilpasset styring og automatisering, der passer til opgaven, i hele din virksomhed uanset hvor den er placeret.

Måle, validere og analysere

Hver Digital Lumens sensor er udstyret med en effektmåler, der gør det muligt at indsamle belysningsrelaterede energiforbrugsdata for at validere besparelser for nytterabatter eller interne interessenter. SiteWorx Tune dashboard viser energiforbrug og besparelsesdata i realtid, og gør det muligt at tilpasse rapporter til nem benchmarking af belysningsrelateret energiforbrug i tværs af zoner, faciliteter eller websteder.

 

Adgang fra enhver enhed

Er designet til web-, tablet- og mobilenheder. SiteWorx Tune er let tilgængeligt, uanset om du er på kontoret, går rundt i produktionen eller er på vejen.

Se de forskellige løsninger med SiteWorx:

Se video:

Intelligente LED-armaturer

Fuldt integrerede og trådløse netværksindretninger er den mest energieffektive LED-belysningsløsning og har Digital Lumens styring og intelligens.

LÆR MERE ->

Belysningskontrol

Med standalone belysningskontrol giver Digital Lumens intelligens til stort set alle indvendige armaturer, der leverer hidtil uset kontrol og operationel indsigt.

LÆR MERE ->

SiteWorx-enheder

Industrielle smarte sensorer, der muliggør miljøovervågning, måling af maskinens effektmåling, hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af dit anlæg og mere.

LÆR MERE ->

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn