En facilitet og procesovervågnings-applikation.

SiteWorx Sense bruger intelligente sensorer og IIoT-kompatible enheder til at låse op for operationelle data, der minimere risiko og skaber ny effektivitet.

Facility-Wide Insight

Manuelt sporing af et produktionsanlægs mange miljøforhold og energiforbrug er et dræn på produktivitet og risikerer menneskelig fejl - endnu mere risikabelt er det hvis denne information ikke overvåges overhovedet.

Gennem intelligente sensorer og udstyr-kompatible IIoT enheder, gør SiteWorx Sense det muligt for facility managers at automatisere og centralisere kritiske områder og behandle data, få indsigt i tidligere usynlige områder, og aktivere allokering af omkostninger for at forbedre overskudsgraden.

Automatiser og centraliser

Opret strømlinede faciliteter, samtidig med at du sikrer produktsikkerhed med konsoliderede og verificerede data.

-Maksimer produktiviteten gennem den automatiske indsamling af nøgledata.
-Undersøg tendenser mellem forskellige produktionsenheder med data fra et centraliseret og sikkert sted.
-Sikre produktkvalitet og konsistens med real-time data af et anlægs miljømæssige forhold.

Måle, validere og analysere

Hver Digital Lumens sensor er udstyret med en effektmåler, der gør det muligt at indsamle belysningsrelaterede energiforbrugsdata for at validere besparelser for nytterabatter eller interne interessenter. SiteWorx Tune dashboard viser energiforbrug og besparelsesdata i realtid, og gør det muligt at tilpasse rapporter til nem benchmarking af belysningsrelateret energiforbrug i tværs af zoner, faciliteter eller websteder.

 

Lås op for nye operationelle Insights

Få større forståelse for facilitetsbehov og hvorfor der opstår forstyrrende hændelser.

-Forstå miljøforhold og forebyggende vedligeholdelsesbehov.
-Reducer risici fra fejlhændelser i primære og hjælperum.
-Reducer omkostninger og tabt produktionstid i forbindelse med fejlhændelser.

Se de forskellige løsninger med SiteWorx:

Se video:

Intelligente LED-armaturer

Fuldt integrerede og trådløse netværksindretninger er den mest energieffektive LED-belysningsløsning og har Digital Lumens styring og intelligens.

LÆR MERE ->

Belysningskontrol

Med standalone belysningskontrol giver Digital Lumens intelligens til stort set alle indvendige armaturer, der leverer hidtil uset kontrol og operationel indsigt.

LÆR MERE ->

SiteWorx-enheder

Industrielle smarte sensorer, der muliggør miljøovervågning, måling af maskinens effektmåling, hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af dit anlæg og mere.

LÆR MERE ->

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn