SiteWorx Devices

Digital Lumens

 

SiteWorx enheder

SiteWorx-kompatible intelligente sensorer gør det muligt at overvåge miljø, maskineffekt og omkostningsfordeling. Hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af din facilitet og meget mere.

SWN-TRH

Trådløs temperatur & relativ fugtighedssensor

SWN-TRH er en trådløs, batteridrevet miljøovervågningssensor, der samler temperatur- og relativ luftfugtighedsdata. Den er designet til at blive implementeret med vores SiteWorx Sense-applikation for at levere kraftig rapportering, advarsler og brugbar intelligens.

Overvåg faciliteter og optimer processer gennem en real-time strøm af brugbar miljødata data overvågning og advarsler

Dramatisk reducere rapporteringstidspunktet ved at automatisere auditerbar, sikker og uforanderlig rekordopbevaring og rapportering

Justerbare indsamlingshastigheder for bedre data-granularitet

Se datablad ->

 

SWN-WIO

Trådløst indput/output modul

SWN-WIO er et DIN-skinne-monteret, trådløst multifunktions- I/O-modul, som giver mulighed for at integrere en bred vifte af industrielle sensorer og indsamle handlinger, processer og produktionsdata med SiteWorx Sense.

Overvåg facilitetsmiljø, optimer processer eller forstår fordeling på linjeniveau gennem realtidsdata.

Dramatisk reducere rapporteringstidspunktet ved at automatisere auditerbar, sikker og uforanderlig rekordopbevaring og rapportering

Log og arkiver mere detaljerede og mere præcise data ved hjælp af brugerdefinerede indsamlingsfrekvenser.

Se datablad ->

Se de forskellige løsninger med SiteWorx:

Se mere om :

Intelligente LED-armaturer

Fuldt integrerede og trådløse netværksindretninger er den mest energieffektive LED-belysningsløsning og har Digital Lumens styring og intelligens.

LÆR MERE ->

Belysningskontrol

Med standalone belysningskontrol giver Digital Lumens intelligens til stort set alle indvendige armaturer, der leverer hidtil uset kontrol og operationel indsigt.

LÆR MERE ->

SiteWorx-enheder

Industrielle smarte sensorer, der muliggør miljøovervågning, måling af maskinens effektmåling, hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af dit anlæg og mere.

LÆR MERE ->

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn