Intelligent IoT belysning

Intelligente belysningsløsninger
-også til de krævende højloftede projekter

Intelligent IoT industribelysning

IoT til belysning, hvad er det? Og hvad kan det gøre for os? Det er sikkert nogle af de spørgsmål der kan trænge sig på. IoT (Internet of Things) er at vi kan i dag kan kommunikere med armaturene  og samle og anvende data fra disse produkter til at bl.a. gøre dem mere energieffektive -lyset er kun tændt når der er behov for det og kun i den styrke der er behov for.

HIGHLUX markedsfører IoT belysning fra amerikanske Digitale Lumens der er en del af OSRAM og har leveret mere end 4,5 mio. m2 med intelligent IoT belysning

Digital Lumens kunder i hele verden opnår massive energibesparelser på 85-97%, samt forbedret lysniveau og lavere vedligeholdelsesomkostninger.

Software programmet SiteWorx giver muligheder for at udvide og tilslutte alle typer af sensorer og styring. SiteWorx bliver løbende udviklet med værdiskabende styringsmuligheder og dataanalyser for jeres virksomhed. Det giver et detaljeret og fuldt overblik over virksomheden, hele året, mdr. uger, dage og på timebasis. Sammenlignede data på tværs af året.

SiteWorx kombinerer intelligent belysning, intelligente sensorer og enheder og software til en industriel IOT-platform (IoT), der leverer real-world ROI gennem avanceret kontrol, analyse og indsigt direkte til mobilen, Ipad eller til den bærbar computer.

 

Med denne tilgang kan kunderne maksimere belysningseffektivitet, kontrol, udnyttelse og har adgang til detaljerede målinger på belysningen og centrale resultatindikatorer i individuelle eller flere anlæg uanset fysisk beliggenhed.

Læs spændende artikel fra Erhverv+ om HIGHLUX og intelligent IoT belysning ->

Lær mere om Software platformen SiteWorx fra Digital Lumens->

 Professionelle ydelser

HIGHLUX tilbyder at hjælpe med design af belysningsregler, implementere og få det mest optimale udbytte af Digital Lumens 'Intelligent Lighting Systems.

Vi indstiller belysningen efter jeres ønsker og krav.

Vi hjælper med indkodning af lysreglerne, som kan implementeres efter behov.

Vi er kun et telefonopkald og et klik væk fra at kunne hjælpe, hvis der er problemer.

Brug af intelligente dæmpningsteknikker og sensorer kan man endda opnå energibesparelser på op til 90%.

Intelligente LED-armaturer

Fuldt integrerede og trådløse netværksindretninger er den mest energieffektive LED-belysningsløsning og har Digital Lumens styring og intelligens.

LÆR MERE ->

Belysningskontrol

Med standalone belysningskontrol giver Digital Lumens intelligens til stort set alle indvendige armaturer, der leverer hidtil uset kontrol og operationel indsigt.

LÆR MERE ->

SiteWorx-enheder

Industrielle smarte sensorer, der muliggør miljøovervågning, måling af maskinens effektmåling, hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af dit anlæg og mere.

LÆR MERE ->

Se de forskellige løsninger med SiteWorx:

Se video om intelligent dæmpning:

">

Se video om intelligent IoT belysning :

">
TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn