SiteWorx

IoT platform til intelligent belysning

 

SiteWorx IoT platform

SiteWorx kombinerer intelligent belysning, intelligente sensorer, enheder, og software til at skabe en IoT platform, der leverer ROI gennem avanceret kontrol, analyse og indsigt

En simpel, skalerbar IoT løsning

Gennem intelligente LED armaturer og en række tilpassede intelligente sensorer, skaber SiteWorx energibesparelser og forvandler enhvert produktions, lager eller kontorlokale, til en kilde af indsigtsfulde og handlingsrettede data.

SiteWorx leverer også den kontrol og rapportering du behøver for optimerer din ROI

Med en fuldt integreret cloud-løsning, er real-time aktivitet og data indsamlet fra på tværs af dine lokaler og gjort øjeblikkeligt tilgængelige via intuitiv, software på din PC, Ipad eller telefon.

Real-World Value

Kontroller, automatiserer og optimerer energiforbruget, overvåg miljøforhold, belægning og processer. Med SiteWorx, er det nemt at tilpasse, og udvide sensor-baserede intelligente bygninger og IoT løsninger, som og forbedrer omkostningseffektiviteten, produktivitet og sikkerhed.

 

 

Styr dit anlæg via din smartphone

Sensor-baseret intelligens og detaljeret rapportering tilbyder, den indsigt der er nødvendig for at identificere muligheder for forbedringer på tværs af din virksomhed. Med SiteWorx, kan du styre belysningen og andre sensor-baserede indgange eksternt via web, tablet eller mobile enheder, og sikre, at dit anlæg kører på alle cylindre, uanset hvor du er.

 

SiteWorx

Digital Lumens prisvindende SiteWorx platform kombinerer intelligent LED-belysning og avanceret software til at forbedre energieffektiviteten, produktivitet og sikkerhed gennem multi strategi lysstyring og IoT

Se de forskellige løsninger med SiteWorx:

Se mere om :

Intelligente LED-armaturer

Fuldt integrerede og trådløse netværksindretninger er den mest energieffektive LED-belysningsløsning og har Digital Lumens styring og intelligens.

Belysningskontrol

Med standalone belysningskontrol giver Digital Lumens intelligens til stort set alle indvendige armaturer, der leverer hidtil uset kontrol og operationel indsigt.

SiteWorx-enheder

Industrielle smarte sensorer, der muliggør miljøovervågning, måling af maskinens effektmåling, hidtil uset indsigt i tidligere usynlige rum på tværs af dit anlæg og mere.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn