Industribelysning

Intelligente belysningsløsninger
-også til de krævende højloftede projekter

Industribelysning med LED

Anvendelsen af ​​højkvalitetsbelysning i industrielle omgivelser som arbejdsområder i fabrikker eller lagerhuse er yderst vigtigt for medarbejdernes produktivitet og sikkerhed. Desuden er industrielle miljøer store energiforbrugere, især fordi de mange fabrikker har deres belysning tændt 24/7. Belysning står for ikke mindre end 50% af den samlede energiregning, hvilket betyder, at der er et stort besparelsespotentiale. Fabrikker og varehuse er normalt præget af høje lofter og variable temperaturer.

Lysstofrør og såkaldte højtrykslamper (HD) plejede at være den traditionelle løsning til lokaler med højt til loftet. Ulemperne ved disse lamper er deres energiforbrug, opvarmningstider og flimring under opstart. En anden ulempe ved de tidligere nævnte traditionelle lyskilder er varmeopbygning. Rengøring og udskiftning af industriel anvendt belysning er uønsket og er desuden en mere kompleks aktivitet end for eksempel vedligeholdelse og udskiftning af kontorbelysning. Et godt valg af LED armaturer til industrielle applikationer er derfor meget vigtigt.

Professionelle LED armaturer er økonomiske, har en virkelig lang levetid, ingen opvarmningstid, er støv og vandtæt og er derfor vedligeholdelsesfri. Energibesparelser på mindst 60% er realistiske og let opnåelige, hvilket giver en meget kort tilbagebetalingstid.

Brug af intelligente dæmpningsteknikker og sensorer kan man endda opnå besparelser på 90%.

Industribelysning - produkter

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn