Trunk System

Liniært armatursystem  
der er optimalt til store lokaler

LED butiksbelysning

Trunk System

HIGHLUX har et bredt udvalg af skinnesystemer og LED armaturer.

TRUNK Systemet er et fleksibelt system, som kan bygges sammen i mønstre eller i lige linjer. Vi har et bredt udvalg af LED armaturer, linseoptik og effektstørrelser. Systemet passer perfekt til store butikslokaler med åbent loft.

TRUNK systemet er gennemfortrådet med 5 polet, 7 polet eller 9 polet system med 3 faser, der gør det muligt at lave meget lange lige strækninger med lysbånd, samt tilslutningsmuligheder for styring.

Vi udfører lysberegning og armaturplaceringer, der kan tilsluttes styresystemer som DALI.

Ved at skifte til LED-belysning er det i de fleste tilfælde muligt at opnå energibesparelser på 50%, med en tilbagebetalingsperiode på 2 år. På trods af et stort energibesparelsespotentiale er energibesparelser ikke det vigtigste mål for butikker og detailhandel, men en ekstra fordel. Det vigtigste ved en god belysning er at det skaber gode kundeoplevelser.

HIGHLUX´s vision er at optimere lønsomheden i detailbutikkerne. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i butiksindretningen og skabe et unikt og energirigtigt belysningskoncept , der holder omkostningerne nede, skaber mersalg og samtidigt er et behageligt arbejdsklima for de ansatte.

HIGHLUX er altid klar til at yde en professionel lysrådgivning uden forpligtelser.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn