Strømskinner

Stort sortiment
af markedets bedste og billigste LED butiksbelysning

LED butiksbelysning

Strømskinner

HIGHLUX tilbyder 3 fasede strømskinner i høj kvalitet.

Skinnerne er nemme at tilpasse og bygge med. Skinnerne fås til indbygning, påbygning eller nedhængte skinner. Skinnerne kan leveres i specielle RAL farver, eller som standard i farverne sort, grå og hvid.

Nyere strømskinner er standardiserede, så du vil sandsynligvis kunne genanvende dine gamle strømskinner, hvis du opgraderer til LED belysning.

Ved at skifte til LED-belysning er det i de fleste tilfælde muligt at opnå energibesparelser på 50%, med en tilbagebetalingsperiode på 2 år. På trods af et stort energibesparelsespotentiale er energibesparelser ikke det vigtigste mål for butikker og detailhandel, men en ekstra fordel. Det vigtigste ved en god belysning er at det skaber gode kundeoplevelser.

HIGHLUX´s vision er at optimere lønsomheden i detailbutikkerne. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i butiksindretningen og skabe et unikt og energirigtigt belysningskoncept , der holder omkostningerne nede, skaber mersalg og samtidigt er et behageligt arbejdsklima for de ansatte.

HIGHLUX er altid klar til at yde en professionel lysrådgivning uden forpligtelser.

Butik/Retail - Strømskinner - sortiment

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn