Spotlight til strømskinner

Stort sortiment
af markedets bedste og billigste LED butiksbelysning

LED butiksbelysning

Spotlight til skinner

HIGHLUX er førende inden for den populære skinne LED spot, og vi har et bredt udvalg af kvalitets LED spot der er danskproduceret samt bygget med Philips driver og dioder. Vores LED spot er med markedets bedste farvegengivelse. De giver et smukt og klart lys der fremhæver jeres varer, og ikke mindst sparer på jeres strømregning. I opnår mindst 50% i energibesparelser, og jeres belysning har 10 gange længere levetid end traditionel spotbelysning.

Vi har helt sikkert en spot der passer præcist til jeres behov.

Retail eksperter taler om at visualisere marketingkonceptet og effekten af ​​design, på det endelige resultat. Et eksklusivt brand i en shoppinggade med lavprisbelysning, giver ingen mening!

Belysning påvirker forbrugernes beslutning om hvorvidt de skal gå ind i en butik, og påvirker ligeledes deres købsbeslutning. Belysning skaber entusiasme og påvirker kundernes købsadfærd.

I de seneste år blev der for det meste anvendt halogenlamper. Ulempen med halogenlamper er energiforbruget og den høje varmeopbygning, der resulterer i at belysningen står for 42% af energiregningen.

Ved at skifte til LED-belysning er det i de fleste tilfælde muligt at opnå energibesparelser på 50%, med en tilbagebetalingsperiode på 2 år. På trods af et stort energibesparelsespotentiale er energibesparelser ikke det vigtigste mål for butikker og detailhandel, men en ekstra fordel. Det vigtigste ved en god belysning er at det skaber gode kundeoplevelser.

SJOC pro´s vision er at optimere lønsomheden i detailbutikkerne. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i butiksindretningen og skabe et unikt og energirigtigt belysningskoncept , der holder omkostningerne nede, skaber mersalg og samtidigt er et behageligt arbejdsklima for de ansatte.

SJOC pro er altid klar til at yde en professionel lysrådgivning uden forpligtelser.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn