LED paneler

Stort sortiment
af markedets bedste og billigste LED belysning

LED butiksbelysning

LED paneler

HIGHLUX har et bredt udvalg af kvalitets LED paneler, hvor vi både tilbyder paneler med en lav blænding eller en meget lav blænding. Vores LED paneler er CE godkendte, til at fastgøre Philips drivere til panelerne. Vi udfører lysberegninger og tilpasser effektstyrken til jeres behov. Med LED paneler fra HIGHLUX får du høj kvalitet, lang levetid og billige priser.

LED paneler er det perfekte armatur til kontor, skole og kantine. LED panelerne:

  • Leveres i størrelser på 30×30 cm – 60×60 cm – 30×60 cm – 30×120 cm – 60×120 cm
  • Leveres i 2 variationer med blændingsfaktor på UGL<19 og UGL>19
  • Er med en farvegengivelse på Ra>80 - det perfekte belysningsarmaturer til kontorer, skoler og butikker.
  • Leveres i 2 forskellige kelvinfarver (3000k og 4000k).
  • Kan leveres med en dæmpbar driver til 1/10V – Dali – manuel indstilling på driver.
  • Kan monteres direkte i et standard T-skinne system, eller kan monteres i en 50 mm alu. påbygningsramme, der kan tilkøbes separat.

Ved skift til LED-belysning er det i de fleste tilfælde muligt at opnå energibesparelser på 50%, med en tilbagebetalingsperiode på 2 år.

SJOC pro´s vision er at optimere lønsomheden i detailbutikkerne. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i butiksindretningen og skabe et unikt og energirigtigt belysningskoncept , der holder omkostningerne nede, skaber mersalg og samtidigt er et behageligt arbejdsklima for de ansatte.

SJOC pro er altid klar til at yde en professionel lysrådgivning uden forpligtelser.

TOP

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_widget in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 121

Notice: Undefined index: sfsi_icons_Alignment_via_shortcode in /var/www/www.sjocpro.dk/www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 122
Facebook
LinkedIn