SJOC Retail A/S og HIGHLUX ApS forener kræfterne…

/ / Nyheder

Du kender os som to separate belysningsvirksomheder med hver vores speciale. Fremover vil du kende os som et samlet selskab under navnet SJOC Pro ApS. Vi samler kræfterne, for i endnu højere grad, at kunne servicere vores kunder i hele Danmark og for bedre at kunne understøtte den digitale transformation i belysningen.

Den forenede organisation består af mere end 20 dedikerede medarbejdere i både Holbæk og Middelfart.

SJOC retail ApS der igennem mere end 20 år har været førende leverandør af belysningskoncepter til den danske retailbranche, fortsætter som hidtil.  

Det stærkeste team – med kompetencer forberedt til fremtiden

Fremtiden byder på tættere integration af belysningsløsninger og derved behov for flere specialkompetencer. I vores gensidige søgen efter en komplementerende partner har begge selskaber lagt vægt på et højt fagligt niveau med solide kundereferencer. Det har vi fundet hos hinanden, og kan derfor nu tilbyde løsninger på tværs af alle professionelle belysningsprodukter, med særligt fokus på IoT og intelligent belysning.

Som et af landets stærkeste belysningsteams kan SJOC Pro fremover hjælpe vores el-installatører med bl.a. Digital Lumens IoT løsninger, LEDVANCE, Philips samt SJOC retails egne produkter.  Alt sammen leveret direkte fra vort lager i Holbæk. Vi fortsætter rejsen og vil snart kunne præsentere flere kompetenceudvidelser.

Du kan kontakte os lige som du plejer

Alle vores telefonnumre og mailadresser fungerer naturligvis stadig som hidtil.

Du er selvfølgelig også velkommen hvis du ønsker at booke møde for at høre om de mange muligheder for at skabe værdi for din forretning. Eller kik forbi vort 150 m2 store showroom i Holbæk, og hør om mulighederne for din virksomhed.